Medaljens baksida ..

Det är inte alltid lätt att vara djurägare. Idag kom dagen där vi valde att låta Ellen somna in...  
Sov gott Tant Ellen <3
 
 

hahaha :)

Såg nu när jag gick in på bloggen att jag inte skickat det sista inlägget jag gjort . VIlket kanske var tur för det var skrivet efter nån dålig dag när min underbara (oftast) unghund tydligen hade varit ute med sin matte på promenad och bara rejsat järnet . Propparna hade tydligen lösts ut några gånger ;)
Jag har uppmärksammat han ohörbarhet så nu genomskådar jag honom snabbare - ibland är det bra att bli påmind;)  - Livet med Mio är så behagligt för han är så enkel att hantera , så mjuk å fin men det finns allt lite egen vilja bakom de blida (sneda) ögonen och öronen som så lätter lägger sej bakåt och döljer räven därinunder :))
Så nu vänder vi på steken - belönar hans spontana kontakt mycket mer , bjuder in till lek å dragkamp vid inkallningar för att få in fart tillbaka och jag ser redan en förbättring i hans attityd :)
Under helgen som varit nu så har han fått dra pulka för första gången - det var lite för tungt så jag hjälpte honom dra . Det gick ganska bra för att vara ett första försök ... han hade nog med att koncentrera sej på att gå mitt i vägen och inte rota runt i dikena som han brukar men på tillbaka vägen tog han rygg på daniel och elias som åkte före med sparken, då la han sej på i selen och trampade på riktigt bra !
Har även rotat fram en gammal spark och ska köpa plastmedar till den så ska mio få dra mej på den har jag tänkt -
det kan ju bli spännande.....
Viggo har tagit en promenad in till stan med sin husse idag - jag kan fortfarande inte fatta att han snart fyller 10 år !!  Det här är en bild från 8års träffen som hans goa "mormor" Lotta ordande ...  <3




RSS 2.0