Bortprioriterad men inte bortglömd ..

Herregud vad usel jag har varit på bloggandet en längre period...
Hur ska jag nu minnas allt jag gjort om jag inte själv kan läsa det nånstans ?
Uppdatering ;
MIO växer så det knakar . Han är högre än viggo med långa ståtliga ben och en päls som är sammetsmjuk och röd. Vi går just nu en klickerkurs och ska snart börja en jaktkurspå tre ggr, som en go å mycket duktig vän till mej ska ha. Han är balanserad å fin till sättet så det ska bli roligt å se hur saker faller på plats nu när vi ska börja med lite kurser och träffar . Det är ibland lite svårt för mej att ställa om mej själv från Viggo till Mio för de behöver olika saker. Har man haft å tränat en hund i snart 9 år så har man både ovanor å vanor att bli av med ;)
Viggo min sprundlande hund som snart (tro det eller ej) fyller 9 är precis lika lycklig och glad som alltid ! Vi har smygit igång med lite träning och så får vi se om det blir nån start i Elit igen nån gång framöver ....lite sugen är jag ;)
Han har dock dragits med en liten hälta på ett av sina bakben som visar sej lite då och då så först ska vi se till att den försvinner , om den nu gör det eller om det är ett seniortecken på att hans hjärna är yngre än kroppen och att han eg inte borde flänga runt i skogen som han  gör ...

RSS 2.0