Nåt annat...

Borde se till att träna vittring men gör som jag brukar när nåt hänger över mej - Tränar annat ;)
Fick en sån tanke att tänk om Viggo skulle få starta en högreklass tävling ?
Det vore väl trevligt för honom ?  ;)
Så igår på kortisrundan la jag ut vanten som målbild och tränade på att gå ssssssssakta, det gick tom riktigt bra ! Nu förstår jag att de ligger sju h****s massa träning kvar tills momentet är helt - men man måste ju börja nånstans :D

Idag har Daniel börjat förstärka takstolarna så att vi snart kan börja riva väggar och göra två barnrum uppå. Det ska bli skönt . Maja sover i dagsläget på hallen och Elias har eget rum.
Det funkar så också men alla SAKER driver mej till vansinne ibland . Det är staplat i lådor och undanstuvat så gott det går , men så skönt det sak bli när alla saker får sitt eget rum att städas undan i .


Det stora i det lilla..

Läste en blogg jag följer och häromdagen hade denna mycket kloka kvinna skrivit några rader om att ta sej tid att njuta av de små, små sakerna som finns runtomkring oss . Hur lätt är det inte att vi uppslukas av jobb, tidspress, dåligt samvete ...hela tiden en strävan efter att hinna mer, göra annat , göra bättre osv osv ..
Med denna tanke om att "vara i nuet " så skulle jag ta en promenad hem från stan .... och vet ni ; det var svårt ?? hur ofta är vi i " nuet" utan att tänka på kvällsmaten som ska fixas , morgondagens arbete, räkningar som ska betalas och allt möjligt annat ?
Promenaden tog knappt en timma och flera ggr seglade tankarna iväg på annat än att uppskatta asfalten som tinat fram , kvällssolen och viggo som nöjt strosade fram genom stans alla lukter ..

Nu har jag "lätt" för att hamna i balans igen så får jag bara komma ut på nån tur i skogen eller liknande så väger vågskålen rätt igen och jag får energin tillbaka .
Fram mot vår/sommaren nu har så har jag lite roliga saker på gång som jag ser fram emot,
bla så ska vi ha en "valp"träff med våra 8 åringar och det vet jag redan nu kommer bli en härlig dag !


snabbt..

...som ögat kastar jag in ett blogginlägg ..
Fredag kväll , barnen är trötta efter en vecka hos dagmamma . Nu passade det bra att sticka till dem lite fredagsmys, då blir de nöjda en stund ;)
Jag väntar på att Daniel sak komma hem m pizza till oss stora , det är fredagsmyset vårt det :)

Elias har ev spännande nyheter på gång då han har blivit erbjuden en plats på koperativet Kojan .
Han är i dagsläget äldst hos vår dagmamma som har mestadels små 1,5 åringar och vi har därför tagit beslutet att söka annan plats till våra barn .
Tyvärr finns det ingen plats till Maja förrän nästa höst , men det kan vara värt att åka till två ställen en period . Har pratat m personalen på Kojan och de verkar underbara !
De har en mängd aktiviteter för barnen m olika teman . De är på utflykter och går till badhuset och är utomhus mycket . Vi sak gå dit nästa vecka och hälsa på . SPÄNNANDE!
(Undrar bara vad lilla majsan tycker om att skiljas från sin bror på dagtid en period ??
Men det kan vara värre för Mammas hjärta , de kanske tycker det tom är skönt att hitta sina egna vägar utan den andra halvan :)   )

Viggo har jobbat med mej på kontoret idag och det är så mysigt att ha honom med . Han har fått vara ensam hemma vid några tillfällen sen vi tog bort Siri och han verkar inte särskilt brydd om det (samma sak där - mattes hjärta...)
Jag hoppas verkligen att hans lugn hemma gör att vår nästa valp fixar det galant :)
PÅ valpfronten går det framåt . Parningen gick bra och nu väntar jag in ultraljudet som ska tas i månadsskiftet .
NU kom Daniel precis in med maten så hastigt tackar jag för mej och önskar er en trevlig helg :)

Sportlov

Tog långhelg och sportlovsledigt idag , härligt ! Det verkar som om barnen behövde vara hemma en dag . Maja hade jättehög feber lör natt och fick vara hemma från dagmamman på mån . Elias började hosta i förrgår, han har ingen feber men är aningens labil i humöret så helt 100 känner han sej nog inte . Det blir bra med en långhelg för oss alla :)
Nu försöker jag få honom att sova middag en stund medans Maja också gör det ...vi får se hur det går . Ser hans fötter vicka i fåtöljen än ;)

Hunderifronten sen sist ; Viggo har fått några finfina promenader, Ingen vittringsträning (kan, det räcka m att jag tänker på det tror ni ? Hoppas det..  ) Siri är saknad , det går i vågor . Viggo fick låna hennes röda halsband på promenaden sist - det var känsligt .
Nu till något roligare . Kenneln jag har varit i kontakt med är nu under helgen iväg och parar tiken ,SPÄNNANDE :D

Det var det om det
Tjing // C

RSS 2.0