En vecka

Nu har det gått en vecka sen Siri fick somna . Det är fortfarande mycket tomt efter henne och hjärnan spelar spratt med mej och jag tycker jag ser henne framför mej i vissa situationer.
Rent sorgemässigt så sörjde jag mest den helgen hon blev opererad och prognosen inte var så bra.
Den helgen var hemsk ! Nu är en del av mej mest lättad över att vi fick så fina 8 veckor och att slutet blev så bra som det blev . Nu ser vi framåt igen och minns henne m värme :)
Viggo är lite annorlunda i sättet . Jag kan inte precis sätta fingret på vad det är , men han tar sej lite plats på ett annat sätt än tidigare , vilket iof kan bero på att när lilla fröken röd fanns så styrde hon honom m blickar som knappt märktes .....
Viggo har ju förmånen av att ha en egen PT , jomenvisst är det så . Har en aktiv nära vän som sportar mycket och de dagar han är hos mormor å morfar och hon ska ut så får han följa (det fick de bägge när siri fortfarande fanns också ) så nån dag i veckan är det kalasfina skogsturer eller långa joggingturer för honom och han är så nöjd och trött och go efter dessa aktiviteter !
Den lilla träningen vi gör annars är fortfarande vittring . Jag prövar lite olika sätt och tror/hoppas/vill att vi får ordning på det så att vi kan tävla till våren igen ..

Barnen mår bra iallafall , de gör sitt bästa i att åtminstone nångång om dagen göra en gråhårig
- jag måste säga att maja är driftigare och mer framåt än vad elias var i samma ålder ...
Maja gjorde sej en riktig vurpa häromdagen och landade på näsan , dagen efter såg hon ut som en boxare och dagen efter det ska vi inte tala om . Det var nästan så jag inte kunde visa henne för folk .. Nu börjar det försvinna som tur är så om nån dag kan vi säkert vara ute i dagsljus igen ;)
Maja är i "den" ålder , jo det finns en ålder som kan benämnas "den" och för andra m barn i " den" åldern så behöver man sällan eller aldrig säga mer . Vi förstår varann helt enkel ....
På ungefär 30 sek så hinner hon sno läppstift ur väskan - och äta upp det , slänga kreditkorten i soporna, lyfta katten, rycka av sej blöjan , skrika till elias och klättra på stolarna ...
Det är inte konstigt att hon (och jag ) somnar gott på kvällarna .
För lika energisk som hon är just nu , lika mysig är hon också . Det är mycket mammi på en dag och hon delar ut såååå många goa pussar och kramar som värmer långt in i hjärtat .
På kvällarna talar hon om själv när hon vill lägga sej - ner , ner står hon och ropar vid grinden upp till övervåningen och då är det bara att följa med henne . Busenkelt ;)

 


Kommentarer
Postat av: Hille

Ja visst är det härligt med barn i "den" åldern ; )

Bra vänner kan man aldrig ha för många av, härligt för Viggo med sin pt : )

2011-02-23 @ 22:48:56
URL: http://my.opera.com/Hille84/blog/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0